XIAOMI Szervíz Debrecen

XIAOMI szerviz Budapest

XIAOMI szervízt keresel Debrecenben? Számos kiváló mobiltelefon szerviz van Debrecenben. Nincs viszont olyan, ami kifejezetten XIAOMI telefonok javítására szakosodott volna.

Bízd XIAOMI telefonod szervizelését gyakorlott szakemberre!

Az országban elsőként nyitottuk meg kínai telefonok javítására szakosodott szervizünket. 2015 óta több ezer telefont javítottunk meg sikeresen.

Telefonodért futárt küldünk Debrecenbe. Így neked ki sem kell mozdulnod otthonról, a teljes szervizelést online intézheted.

Online hibabejelentéshez kattints ide!

A beérkezett telefont bevizsgáljuk. A bevizsgálás eredményét rögzítjük online hibajegy kezelő rendszerünkben, amiről e-mailt kapsz. A javításról részletes árajánlatot küldünk, amit szintén e-mailben tudsz elfogadni.

Amennyiben bármilyen kérdésed van az ajánlattal vagy magával a javítással kapcsolatban hívd bátran ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 10:00-18:00 között a +36708506141 telefonszámon!

A javított telefont futárral küldjük vissza. A javítás díját a futárnál tudod kifizetni, készpénzben vagy bankkártyával. Ha számodra kényelmesebb, átutalással is fizethetsz.

Nincs ennél kényelmesebb XIAOMI Szerviz Debrecenben, ugye? Várjuk hibabejelentésed és azonnal küldjük a futárt!

További szolgáltatások:

  • töltőcsatlakozó csere
  • töltőpanel csere
  • akku csere
  • hangszóró csere
  • mikrofon csere

Munkadíj: 9.990 Ft.

 Kérj árajánlatot!

Csak tapasztalt szervizesekkel dolgozunk. Kollégáink gyakran olyan problémát is megoldanak, amit másnak nem sikerült. A beépített alkatrészekre 180 nap garanciát vállalunk.

 XIAOMI szerviz Debrecen online hibabejelentés


XIAOMI szerviz működése

A XIAOMI szerviz működéséről részletes információkat itt találsz.

Kérdésed van?

Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36708506141 telefonszámon!

FEL